Bryndumsager 3, 6818 Årre

ANTIKGÅRDEN I ÅRRE - LÆKKER OG GENNEMRENOVERET LANDEJENDOM

Nu sælges virkelig lækker og gennemrenoveret landejendom med god placering lige mellem Årre, Grimstrup og Korskroen. Der er tidligere drevet antikhandel på ejendommen under navnet "Antikgården" og ejendommen er registreret som blandet bolig og erhverv. Kombinationen af bolig og erhverv er tæt på at være helt optimal på denne fine ejendom. Hvem henvender ejendommen sig til? Vi kunne forestille os en virksomhed med behov for både kontor, værksted og lagerplads. Det kunne også være en håndværksmester, eller en handelsvirksomhed, måske værelsesudlejning. Eller den type aktivitet eller erhverv, som du skal bruge plads og omgivelser til. Det kan også bare være, at du ønsker en masse plads til din familie, og alle familiens hobbies og interesser. Kort sagt - der er plads og rum til det meste. Ejendommen ligger på en 8.037m2 stor grund, så der er også plads til udendørs aktiviteter. Evt. dyrehold eller hvis dine unger vil køre på crossmaskiner. Så er det let at komme både til, og fra ejendommen. Der er ikke langt til Grimstrup eller Årre, hvor der er folkeskole, børnepasningsmuligheder, offentligt transport og et stort udvalg af forenings- og fritidstilbud. Afstanden til Esbjerg, Varde, Grindsted og til motorvejen er ligeledes kort.
Der er desuden stor maskinhal, garageanlæg samt et udhus, hvor sælger tidligere har haft både får og heste.

Have og udenomsarealer er velanlagte og der er styr på tingene. En fin gårdsplads med stor pavillion, hyggelige terrasser og lækroge, græsareal og nyttehave, gode parkeringsforhold. Med andre ord, så er der bare noget af det hele. Ejendommen opvarmes med pillefyr, og så er der indlagt byvand.

Såvel beboelsesdelen som erhvervsdelen er særdeles godt indrettet, og vedligeholdelsesstanden er høj. Pænt køkken, pæne toiletter og badeværelser, hyggelige stuer, rummelige værelser, og overalt kan man se at sælger passer godt på sin ejendom. På 1. sal over erhvervsdelen er der et stort loft med fast gulv, hvilket giver muligheder for mange aktiviteter. Hvis du skal have tunge ting løftet op på loftet, så har sælger installeret et lille hejseværk til det formål.

Denne ejendom kan bruges til mange formål og mulighederne er mange. Det helt rigtige billede, og den helt rigtige oplevelse får man dog først, når man er på ejendommen. Så vi vil gerne opfordre interesserede købere til at bestille en fremvisning.

VIGTIG INFORMATION: Ejendommen har tidligere været inden for den først planlagte zone med masteføring / højspændingsledning. Med det af Energinet fremlagte forslag til placering er ejendommen uden for denne zone.

Kontakt Boligland på 75 45 40 00 for yderligere informationer.