Nr Billumvej 2, 6852 Billum

SPÆNDENDE OG MARKANT VILLA I BILLUM MED 1,1 HA JORD

Markant og spændende villa i Billum med rigtig mange muligheder. Her bor du i byen men alligevel lidt på landet! Så ønsker du byens bekvemmeligheder i kombination med livet på landet, er Nr. Billumvej 2 en rigtig god mulighed.
Her er der en villa med spændende og anderledes indretning og planløsning, forskudte plan, forældre- og børneafdeling, lyse og indbydende rum, gode gedigne materialer, og en rigtig god vedligeholdelsesstand.
Her får du også et rigtig godt garage-anlæg, samt en stor udbygning som er indrettet dels til værksted, og dels som stald med hestebokse. Der er god luft og plads omkring ejendommen, i alt ca. 1,1 ha.
Her en der masser af plads til leg og udfoldelse, og så er der anlagt en rigtig fin udendørs ridebane.

Billum er en velfungerende landsby med gode og trygge rammer for hele familien. Mange unge familier har et godt øje til Billum, fordi der er skole- og børnepasningsmuligheder, masser af foreningstilbud til både unge og lidt ældre, idrætshal, en stor Rema1000, og offentlige transportmuligheder.
Afstanden til Varde, Esbjerg, Oksbøl og de dejlige turistbyer ved Vestkysten er kort, så skal du ud af byen, er du hurtigt godt på vej. klik her for at se mere om Billum

Villaens samlede boligareal er i alt 214 kvm. og indeholder: Lys entre med klinkegulv, og garderobeplads. Stort lyst badeværelse med bruseniche, hjørnespa, og pænt sanitet. 4 store værelser. Dejligt rummeligt køkken-alrum med tilhørende viktualierum, og udgang til overdækket terrasse. Gæstebadeværelse med bruseniche. Hyggelig spisestue med god plads. Et lille kontor. Rigtig rar og dejlig TV- og opholdsstue.

Kunne du tænke dig at se nærmere på denne spændende villa, så kontakt Boligland på 75-454000 – Vi hjælper dig godt videre!!