Mølledammen 38, 6800 Varde

SKØN VILLA - MØLLEKVARTERET - VARDE NORD

Rigtig dejlig villa i Møllekvarteret i Varde Nord. Her får du en rigtig skøn og meget velholdt villa i veletableret kvarter, som børnefamilier gennem mange år har haft et rigtigt godt øje til. Der er i de seneste år sket en stor udskiftning i Møllekvarteret, så området i dag er en skøn blanding af unge og lidt ældre familier. Området er populært bla. fordi der er tale om lukkede veje og vænger, stisystemer der forbinder hele området, kort afstand til Fritidscentret, og Campus. Og med opførelsen af den nye Frello-skole, er der ikke længere nogen undskyldning for at komme for sent i skole.
Vedligeholdelsesgraden er høj, der er en god dobbelt garage, havestue, depotrum og en dejlig lukket have med gode terrasser og lækroge.

Indeholder: Entre med garderobeplads. Lyst og hyggeligt spisekøkken. Rummelig opholdsstue med parketgulv, og glaskanap ud mod terrasse og have. Soveværelse med faste skabe. 2 gode børneværelser hvoraf det ene er så stort, at det kan opdeles i 2. Pænt og velholdt badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, kar og bruseniche. Gæstebadeværelse med klinkegulv med gulvvarme, og bruseniche. Depotrum med installation for vaskemaskine og tørretumbler. Desuden en dejlig lys havestue, et stort isoleret depotrum, dobbelt garage samt et stort værksted.

Vi håber at vi har fanget din interesse, og er behjælpelige med yderligere information.
Kontakt Boligland på 75-454000 for at træffe aftale om fremvisning.