Øster Rærupvej 50, 6830 Nørre Nebel

SKØN LANDEJENDOM - EN UNIK MULIGHED

I dejlig landlige natur omgivelser, tæt på Nr. Nebel, finder du denne skønne landejendom med mange anvendelsesmuligheder. Her får du en landejendom med mulighed for en kombination af erhverv, fritidsinteresser og privat bolig. En unik mulighed, hvor du har det hele.
Nærmeste by er Nr. Nebel. I Nr. Nebel er der skole til og med 9. klasse, børnepasningsmuligheder, offentlig transport, og mange foreningstilbud. Nr. Nebel har et stort udbud af indkøbsmuligheder med mange spændende detailbutikker.
Afstande til Lunde (6 km.), Outrup (10 km.), Varde (25 km.) og Esbjerg (44 km.).

Stuehuset er ny-renoveret og fremstår helt moderne og tidssvarende. Specielt skal det topmoderne køkken fremhæves. Et helt nyt køkken med alt i hårde hvidevarer, lækre materialer, stort alrum - hvor du kan samle hele familien, pænt lyst badeværelse med gulvvarme, soveværelse, samt vinkelstue med udgang til sydvendt terrasse. I stuen er den ene væg beklædt med “Stone wall”, som giver et fedt råt look, og binder 1. salen sammen med den åbne trappeopgang. 1. sal består af gang/repos, soveværelse og 3 store værelser med skabe. Der er overalt anvendt gode materialer, der gør at stuehusets stil og stand er i top, moderne og helt indflytningsklar.

Udbygningerne fremstår også i god stand. Her får du masser af plads. Stort værksted, garage, en stor hal - så der kan komme høje maskiner eller lastbiler ind. Hertil kontor, mandskabsrum, og toilet- og badefaciliteter. Så her er der klargjort, hvis du behøver plads til at drive virksomhed.
Der er også mulighed for udlejning af udbygningerne, som kan give et godt tilskud til huslejen.

Ejendommen opvarmes med træpillefyr, ligesom der også er installeret et solcelleanlæg.

For yderligere informationer og aftale om fremvisning kontakt Boligland på 75-454000.