Engvej 6, 6840 Oksbøl

MARKANT BY-VILLA CENTRALT I OKSBØL!

Markant byvilla centralt i Oksbøl med god garage og udhuse, samt en rigtig fin velanlagt have.
Ejer har sørget for løbende vedligehold og moderniseringer bla. nye døre og vinduer og senest et rigtig flot køkken.
Villaen er beliggende på Engvej 6, tæt på centrum i Oksbøl, og der er således kort afstand til indkøb, offentlig transport, skole og børnepasning, Samuelsgården og Blåvandshuk Idrætscenter.

Vælger du at bo i Oksbøl, kommer du og din familie til at bo i en hyggelig og meget velfungerende oplandsby. Du er tæt på klitplantagen og de skønne skov- og klitarealer ud mod vestkysten.
Det er ca. et kvarters kørsel til Ho, Blåvand og Vejers, hvor du finder nogle af Danmarks bedste og mest attraktive feriebyer og sommerhusområder.
Der er mange kilometer cykelsti i området, og er du glad for dejlig vestjysk natur, finder du det lige omkring dig.

Indeholder: Entre. Mellemgang med opbevarings- og garderobeplads. Bryggers med installation for vaskemaskine og tørretumbler, skabe samt bord med vask. Velholdt ældre badeværelse med bruseniche. Soveværelse med skabsvæg. Rummeligt spisekøkken med flot køkkeninventar og nye hårde hvidevarer. Stor lys opholdsstue med udgang til terrasse og have. Gang med trappe til 1. sal, der indeholder 2 store værelser, lyst badeværelse med bruseniche, samt disponibelt loftsrum. Hertil et repos der kan anvendes til kontor eller aktivitetsrum. 1. sal har for år tilbage været anvendt til udlejning, og der er adgang til installationer, så der kan laves et lille køkken.

Desuden en god flisebelagt indkørsel med gode parkeringsmuligheder, en god garage, samt udhuse indrettet som værksted og depotrum.

Vi synes, der her er tale om en god, ikke helt almindelig villa med mange muligheder.

Ønsker du en fremvisning så kontakt Boligland på 75-454000, så vi kan aftale et passende tidspunkt.