Neptunvej 4, Alslev, 6800 Varde

Med placering mellem Varde og Esbjerg finder du Alslev!~ En særdeles attraktiv oplandsby med rolige og trygge omgivelser for hele familien. I Alslev finder du alt det familien har brug for i deres dagligdag. Her er indkøbsmuligheder, offentlig transport til både Varde, Esbjerg og vestkysten, børnepasningsmuligheder, skole og SFO. Og så er der et helt fantastisk udbud af fritids- og foreningsaktiviteter – så hvad enten du er ung eller lidt ældre, er der også gode muligheder for dig.

Det er en stor fornøjelse, at udbyde Neptunvej 4 i Alslev til salg. En rigtig dejlig og rummelig villa med stor god garage, en lukket og velanlagt have, og en vedligeholdelsesmæssig stand udover det sædvanlige. Sælger har i den grad gjort alt hvad de kan, for at deres hjem fremstår indbydende, og helt indflytningsklart, og vi er sikre på, at der er en anden familie, der vil blive rigtig glade for at bo her.~På Neptunvej 4 får du gode og velindrettede rum, lyse materialer og mange rigtig gode kvadratmeter.

Indeholder: Lyst og rummeligt bryggers med skabs- og bordplads, samt installation for vaskemaskine og tørretumbler. Rigtig dejligt køkken-alrum med skønt lysindfald, og udkig til haven, direkte udgang til terrasse, flot og meget velholdt inventar, og god plads ved langbordet når hele familien er samlet. Hyggelig TV stue i forlængelse af køkken-alrummet. Pænt og velholdt badeværelse med bruseniche. Stort lyst værelse. Ekstra værelse der anvendes som kontor. Gang med garderobeplads, og trappe til 1. sal. På 1. sal finder du 2 gode store værelser, stort repos/stue. Dejligt badeværelse i lyse farver med pænt inventar og sanitet, samt stor bruseniche og hjørnebadekar.

Hertil stor garage med masser af plads til både bil, cykler og værksted, udhus til opbevaring af haveredskaber og have møbler, samt en velanlagt have med gode lækroge og terrasser. Villaen har et 6 KW solcelleanlæg.
Har vi skubbet lidt til din interesse??~ Så kontakt Thomas hos Boligland på 75-454000 for yderligere information og aftale om fremvisning.