Nybrovej 136, Kærup, 6851 Janderup Vestj

STOR VILLA MED MASSER AF PLADS

Dejlig stor villa beliggende i Kærup ca. 3 km nord for Janderup udbydes nu til salg. I Kærup finder du fred og ro, og på Nybrovej 136 er der udkig til marker og dejlig natur. I Janderup finder du det meste, som du skal bruge i din dagligdag. Her er skole, børnehave, dagplejere, en god og velfungerende Dagli`Brugs, en bager, et godt og bredt udbud af foreninger og fritidsaktiviteter, offentlig transport, og fine cykelstier både mod øst og vest. Afstanden til Billum er kort, og i Billum er der netop kommet en stor moderne Rema 1000. Afstanden til Esbjerg er heller ikke lang - kun ca. 20 km med Vestkystvejen samt små 10 km til Varde. Du er også hurtigt ude i det dejlige kystområde ved Blåvand, Ho og Vejers, hvad enten du kører i bil eller hopper på cyklen.

Ejendommen er på hele 209 m2, samt stor kælder på 54 m2. Med et grundareal på hele 1210 m2 får du en velholdt villa med masser af plads både inde og ude. Huset er opført i 1978 i flotte mørkerøde sten og med bølgeeternittag. Stor indkørsel med gode parkeringsmuligheder, samt garage og carport med god plads til trailer, campingvogne eller hvad du skal bruge plads til. Derudover får du en skøn have med lækre terrasser, hvor du kan nyde sollyset i løbet af dagen.

I stueplan kommer du ind i en fin entré. Køkken med god skabsplads, i åben forbindelse til alrum. Dejligt alrum med god spiseplads, samt udgang til terrasse hvor du kan nyde aftensolen. Dejlig stor stue med gode indretningsmuligheder. Et lille kontor, samt gæstetoilet.
På 1. sal har du et stor opholdsrum/stue med udgang til 2 altaner med skøn udsigt ud over omgivelserne. Et børneværelse med fast indbyggede skabe. Stort soveværelse med udgang til altan. Et stort badeværelse med bruseniche samt sauna.

Kælderen er meget anvendelig og med god loftshøjde. Her er et stort disponibelt rum, og har du teenagere i huset vil de bare elske at have det helt for sig selv. Hertil et godt vaskerum med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Pænt lyst badeværelse med bruser, samt et godt viktualierum. I dele af kælderen er der klinkegulv med gulvvarme.

For yderligere informationer kontakt Thomas Valsted, Boligland på 75 45 40 00.