Blåbærvangen 5, Jegum, 6840 Oksbøl

I skøn vestjysk natur finder du Jegum ferieland. Et godt område for fritidshuse - tæt på de skønne eftertragtede turistbyer og strande ved Blåvand, Vejers og Henne. Jegum byder på gode forhold og muligheder. B.la. en stor fælles legeplads med alt hvad hjertet begærer for børn og barnlige sjæle, samt en lille butik, hvor der er mulighed for at købe daglige fornødenheder. Der er kort afstand til Oksbøl, hvor du finder et bredt udbud af dagligvarebutikker, hvor du kan købe det meste. Holder du af naturen, er der rig mulighed for at benytte de skønne naturstier til lange gåture i ro og fred, eller en frisk cykeltur. Der er også mulighed for at iagttage fugle og dyrevildt, som har gode betingelser i Jegum, og området ved Filsø. Sommerhuset er velholdt, godt indrettet og har for nyligt gennemgået en større modernisering. Det er opført i gode moderne og vedligeholdelsesvenlige materialer, men som stadig giver dig sommerhus-følelsen. Vi nævner b.la. troldtektlofter, fyrplankegulv, hvide profilbeklædte vægge og nyt køkkeninventar. Beliggende på skøn grund med gode muligheder for at lege og spille bold.
Indeholder: Fin lille entre, dejligt lyst badeværelse med brus, stort og lækkert soveværelse, 3 fine soverum med indbyggede skabe, pænt lyst køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse med stuen med brændeovn og stort vinduesparti ud mod haven – samlingspunktet for hele familien.
Sommerhuset har ikke tidligere været lejet ud, men er tilmeldt udlejning i 2019. Kontakt Boligland på 75 45 40 00 for yderligere information, og for at træffe fremvisningsaftale.