Kvongvej 451, Kvong, 6800 Varde

MANGE KVADRATMETER - MANGE MULIGHEDER!!

"Den Gamle Brugs i Hallum" er nu til salg, og mangler du et sted at bo, og samtidig have mange gode udbygninger der kan bruges til forskellige formål, er dette måske et godt sted for dig. Her er der tale om gode, solide og velholdte bygninger, som gennem mange år har dannet ramme om den lokale Brugsforening. Nuværende ejer har passet bygninger og udbygninger rigtigt godt, og desuden foretaget mange forbedringer og moderniseringer.
Udbygningerne har været anvendt til udlejning, dels til kontor og lager, samt udlejning af beboelsesdelen. Herudover udlejes der plads til campingvogne i den store hal. Der er ikke langt til hovedvej A11 så du kan hurtigt komme i nordlig retning mod Tarm / Skjern området eller mod Varde og Esbjerg i Syd.

Vi oplyser, at der tidligere er drevet brændstofsalg fra tankanlæg foran hovedbygningen, og at matriklen tidligere har været kortlagt ved Region Syddanmark. I 2005 er tankene bundsuget, tømt, rengjort og afblændet. Ejendommen er således ikke kortlagt hos Region Syddanmark.

Bygningerne ud mod vejen er tidligere anvendt som Brugsforening og indrettet som et stort lokale med et par mindre tilhørende rum. På 1. sal er der indrettet en stor lejlighed, der anvendes til beboelse. Lejligheden er i fin og absolut brugbar stand. Lejligheden har tidligere været anvendt til udlejning.
Bagbygningen har tidligere været anvendt som lager og depot for Brugsforeningen. Den er nu opdelt i regulære og gode rum, der har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Standen af bygningen og lokaler er god.
Desuden en god stor hal med fast bund ligeledes med mange anvendelsesmuligheder.

For yderligere oplysninger og informationer eller aftale om fremvisning kontakt Boligland på 75-454000