Mærskvej 6, Sdr. Bork, 6830 Nørre Nebel

Hvis drømmen er livet på landet med plads, lys og luft så synes vi du skal kaste et ekstra blik på Mærskvej 6. Her kan du udleve dine drømme om plads og muligheder for at dyrke dine egne grøntsager, have dit eget dyrehold, og i det hele taget bare gøre alt det du kan når du bor på landet. Naturen og omgivelserne er ganske enestående her ved kanten af Ringkøbing Fjord hvor der er masse af fuglevildt, og råvildt lige omkring. Der er ca. 3 km til Sdr. Bork, ca. 3 km til Bork Havn, og ca. 8 km til Nr. Nebel hvor du finder alle udbud af dagligvareforretninger, børnepasningsmuligheder, skole og fritidsaktiviteter. Der er ca. 7 km til Nr. Bork hvor der findes en kommunal skole.

Det tilhørende jordareal er på hele 3,8 ha, og ligger lige omkring ejendommen. Arealet er udlagt i græs og pt. udlejet på en 1 årig lejekontrakt. Der er desuden en pæn anlagt have, en fin gårdsplads, samt en dejlig terrasse anlagt som en hyggelig gårdhave. En del af staldlængen er inddraget til beboelse mens den resterende del anvendes til almindelig stald og lade.

Stuehuset er på 140 m² i 2 plan samt en kælder med 3 rum og fornuftig loftshøjde, der anvendes til almindelige kælderfunktioner. For ca. 12 år siden er ca. 100 m² af stalden inddraget til beboelse, og indrettet med stort multirum med gulvvarme, badeværelse, et the-køkken, og 3 store værelser. Her vil dine unger elske at bo. Og har du pladskrævende hobbies eller driver du din virksomhed hjemmefra, ja så er der også plads til det.

Ejendommen opvarmes med pillefyr og oliefyr, og sælger oplyser at den årlige udgift til opvarmning andrager ca. kr. 20.000,-
Køber skal være forberedt på at der skal foretages forbedringer og moderniseringer, bla. trænger vinduer og døre til udskiftning ligesom 1. sal på stuehuset stort set fremstår i sin oprindelige stand.

For yderligere oplysninger om ejendommen, og aftale om fremvisning kontakt Boligland på 75-454000!