Bredgade 57, Alslev, 6800 Varde

SOLIDT HUS - PÅ STOR GRUND I ALSLEV

Godt hus i 2 plan på stor grund i udkanten af Alslev. Hvis du søger en bolig, hvor du kan sætte dit eget præg, tror vi Bredgade 57 kunne være en god mulighed for dig. Huset er solidt bygget, rammerne er gode og med en god omgang knofedt, og en overskuelig økonomisk indsats, kan du bo her til en billig husleje.
Grunden er stor, faktisk hele 2110 m², så her kan du lave en stor køkkenhave, eller fodboldbane og legeplads til dine børn, eller lige det du går og mangler plads til.

Alslev er en rigtig velfungerende og attraktiv oplandsby med kort afstand til både Varde og Esbjerg. Vi oplever derfor, at Alslev henvender sig til potentielle købere fra et stort område, herunder netop både Varde og Esbjerg. Og det er såmænd ganske forståeligt, for Alslev har det meste at byde på. Vi oplever, at børnefamilier gerne vil til Alslev, da der her er gode og trygge rammer for hele familien, samt de faciliteter der er behov for i hverdagen. Vi nævner bla., at der kun er ca. 10 minutters kørsel til både Varde og Esbjerg, en god og velfungerende skole, børnepasningsmuligheder, idrætshal, boldbaner, Dinnsens Skovpark, offentlig transport samt den lokale Dagli`Brugs, hvor du kan handle det meste til familiens hverdag. Alslev har et godt og meget velfungerende foreningsliv med mange udbud, og tilbud til både store og små.

Indeholder: Entre/Gang med garderobeplads. Grovkøkken med installation for vaskemaskine og tørretumbler. Pænt lyst badeværelse med lyst køkken, lyst sanitet og kar. Stort spisekøkken med tilhørende viktualierum. Hyggelig stue med plankegulv.
1. sal med 2 børneværelser, samt soveværelse og lille toilet.

Vi synes, der her er tale om en god, billig bolig med mange anvendelsesmuligheder, og har vi fanget din interesse, synes vi du skal give os et kald, så vi kan aftale et passende tidspunkt for en fremvisning.
Du fanger os på tlf. 75-454000.