Debelvej 201, 6855 Outrup

Ca. 15 km nord for Varde beliggende I dejlige natur omgivelser ikke langt fra Orten Plantage og Frøstrup Plantage finder du denne velholdte landejendom med mange anvendelsesmuligheder. Sælger har passet godt på sin ejendom, og den fremstår generelt i god vedligeholdelsesmæssig stand. Stuehuset fremstår lys og pæn med god indretning. Udbygningerne er også i god stand, og har mange anvendelsesmuligheder både til hobby, og til erhverv hvis du påtænker at drive virksomhed fra din hjemmeadresse. Sælger har indrettet et godt værksted, og er du handyman kan du med garanti få mange timer til at gå i her.
Afstanden til bla. Lunde, Nr. Nebel og Outrup er kort, og i disse 3 byer er der skoler, børnepasningsfaciliteter, offentlig transport og indkøbsmuligheder. Nyder du at besøge de skønne områder ved vesterhavet er der heller ikke langt til Henne Strand, Houstrup og Lønne. Der er busforbindelser i området så det er muligt at benytte offentlig transport.

Indeholder: Baggang. Entre med garderobeplads, og opgang til 1. sal. Hyggeligt køkken med spiseplads, samt godt med skabs- og bordplads. Dejlig lys om rummelig stue. Stort lyst værelse der pt. anvendes til soveværelse. Værelse/kontor. Lyst og velholdt badeværelse med bruseniche.
1. sal indeholder 3 gode værelser, et badeværelse med bruseniche samt repos. Der er god loftshøjde på 1. sal.

Udbygningerne fremstår i rigtig god stand hvor sælger bla. har indrettet et godt værksted. Øvrige udbygninger anvendes til almindelig funktioner bla. garage, fyrrum og opbevaringsplads. Der er mulighed for udlejning af plads til f.eks. campingvogne, både eller biler.
Ejendommen opvarmes med træpillefyr, der er vand fra offentligt vandværk, samt egen godkendt kloakering.

For yderligere informationer og aftale om fremvisning kontakt Boligland på 75-454000.