Klintingvej 219, 6854 Henne

STRÅTÆKT IDYL I HYGGELIG LANDSBY

Hyggeligt stråtækt landejendom beliggende i Stausø i dejlige naturomgivelser udbydes nu til salg. Her er der fred og ro, masser af luft og højt til himlen. Og selvom du er på landet er du tæt på det meste. Der er ca. 6 km til Nr. Nebel der er en rigtig god handelsby med et bredt udvalg af dagligvarebutikker, og der er kun ca. 5 km Henne Strand, en af de mest attraktive feriebyer på vestkysten. Du er også tæt på Blåbjerg Plantage, Henneby og det fantastiske naturområde Fiilsø.

Hvis du har du hang til natur og friluftsliv kan vi ikke komme i tanke om et bedre sted at bo. I Blåbjerg Plantage finder du nogle af Danmarks bedste og mest udbyggede mountainbike cykelruter, vandrestier, ruter og stier hvis du er på hesteryg, og i udkanten af plantagen ved Henneby finder du golfbanen, der er en ægte seaside-bane der giver selv øvede golfspillere udfordringer.

I øvrigt er området massivt udbygget med mange kilometer cykelstier som er et kæmpe aktiv for hele området.
I Nr. Nebel og Henne Strand finder du alt hvad hjertet begærer, og uanset om du skal bruge dagligvarer eller luksus er det hele inden kort afstand.

Indeholder: Kombineret entre/bryggers med klinkegulv, skabs- og bordarrangement, vask og installation for vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse med skabsvæg og lyst plankegulv. Værelse ligeledes med lyst plankegulv. Stort og superlækkert badeværelse med flot inventar og sanitet, stor bruseniche og klinkegulv med gulvvarme. Pænt landkøkken med hvidt inventar i åben forbindelse til, hyggeligt alrum med udgang til terrasse, samt flot klinkegulv med gulvvarme. Lys hyggelig TV stue med plankegulv. Lille værelse / kontor.

Nysgerrig efter at vide mere? Så kontakt Boligland på 75-454000 og hør mere eller book tid til en fremvisning.