Storegade 64, 6855 Outrup

VILLA PÅ 2. PLAN - STORT TILHØRENDE GARAGEANLÆG

Med placering på hovedgaden i Outrup udbydes nu denne ældre 2. plans villa med stor tilhørende garageanlæg. Netop garagen vil være en drøm for rigtig mange for her er der en masse plads til aktiviteter og udfoldelse. Sælger har indrettet garagen til værksted, motionsrum, og til bil og cykler. Kort sagt så er der plads til det meste. Der er også en stor overdækket læ-fuld terrasse, og en rigtig dejlig have der vender ud mod åbne marker og dejlig natur.
Villaen trænger til et løft både inde og ude, og vi tror at kommende ejere vil overveje omfugning af murværk, udskiftning af døre og vinduer samt renovering eller udskiftning af taget.
Boligen er netop blevet tilsluttet fjernvarme.

Villaen indeholder en stor og rummelig entre, et pænt lyst badeværelse med bruseniche, et stort soveværelse med eget walk in closet, et stort køkkenalrum, samt en stor lys og rummelig stue. 1. sal er indrettet med værelser, og der er ingen tvivl om at jeres børn vil blive rigtig glade for at råde over den plads.

Outrup er god og meget aktiv oplandsby til Varde, og der er ikke langt til de fine kystområder ved f.eks. Henne Strand, Houstrup og Lønne. Der er et godt, og meget aktivt foreningsliv i byen med tilbud for enhver smag. Desuden en folkeskole til og med 6. klasse, børnepasningsfaciliteter, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Se mere på www.outrup.net

For yderligere oplysninger, og aftale om fremvisning kontakt Boligland på 75 45 40 00.