Skolegade 42, Lunde, 6830 Nørre Nebel

Klassisk og smukt renoveret murermestervilla fra 1939 midt i Lunde udbydes nu til salg.
Her er der tale om en by-villa der har gennemgået en gennemgribende renovering med sans for detaljen, respekt for villaens oprindelige stil, og ikke mindst stor vægt på kvalitet i valget af materialer.
Vi nævner bla. klassisk sort glaseret tegltag, flotte gedigne trævinduer i mahogni med sprosser, træ- og klinkegulve, en rigtig god og hensigtsmæssig planløsning der vil kunne dække de fleste familiers behov, og ikke mindst en virkelig dejlig lukket have, og en super hyggelig lukket terrasse. Der er også gode udhuse der kan bruges til værksted og opbevaringsrum.
Lunde er rigtig fin og velfungerende landsby der har en masse at byde på. Her er gode og trygge rammer for hele familien, skole og børnepasningsmuligheder, købmand, offentlig transport, gode forenings- og fritidstilbud og kort afstand til Nr. Nebel ( ca. 5 km ) og Varde ( ca. 16 km ) og Henne Strand ( ca. 15 km ) Så her er du tæt på det meste.
Indeholder: Entre med garderobeplads og trappe til 1. sal. Flot lyst gæstetoilet. Rigtig dejlig køkkenalrum med flot køkkeninventar, og mange skabe og god bordplads. Fra køkkenalrum er der udgang til rigtig hyggelig lukket terrasse og haven. Rummelig opholdsstue med flotte trægulve lavet som skibsplank. 2 store børneværelser. Stort lækkert bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
1.sal indeholder stort soveværelse med skabsvæg, loft til kip og synlige bjælker. Stort børneværelse med loft til kip, hems og synlige bjælker. Lækkers spabadeværelse med bruseniche, loft til kip og synlige bjælker.
Vi synes at denne fine villa på Skolegade 42 i Lunde er et rigtigt godt og spændende bud på en lidt anderledes villa til børnefamilien der ønsker et indflytningsklart hjem med god plads både inde og ude.

For yderligere information kontakt Boligland på 75-454000!