Hustedvej 10, Lunde, 6830 Nørre Nebel

SKØNT OG GENNEMRENOVERET LANDSTED

Små 20 km nord for Varde, tæt ved landsbyen Lunde, ligger dette skønne og helt gennemrenoverede landsted i dejlige og fredelige naturomgivelser. Her har du masser af lys, frisk luft og udsyn over natur og grønne marker uanset, hvor du kigger hen. Så er drømmen om et liv på landet i en helt moderne bolig så er Hustedvej 10 et godt bud på dit fremtidige hjem. Ejendommen er fuldstændig gennemrenoveret og intet er blevet undladt. Udover at have skabt en moderne villa har sælger også udskiftet el-installationer, kloakering, VVS-installationer og senest er der etableret jordvarme anlæg.

Udover 298 m2 skøn beboelse i 2 plan får du også ca. 1,3 ha jord, der ligger lige rundt om ejendommen. Så her kan du få plads til den hest, eller de får du altid har ønsket dig hjemme hos dig selv eller måske den crossbane mange drenge ønsker sig. Uanset hvad du har af tanker har du mulighed for at udleve drømmen her. Haven er lukket og hyggelig med en rigtig dejlig terrasse/gårdhave der vender mod syd og vest. Her vil du og din familie med garanti komme til at opholde jer rigtig meget. Der er et stort garage-anlæg samt gode disponible rum der kan anvendes til værksted, viktualierum og opbevaringsplads.

Beboelsen er helt moderne og vi nævner bla. : Dejligt køkken med spiseplads. Lys og hyggelig stue. Store værelser. Lyse og moderne badeværelser. Stort bryggers med direkte adgang til garagen. En helt fantastisk 1.sal med store børneværelser, stue og en stor gildesal. Kort sagt - her er alle de muligheder du kan komme i tanke om.

For yderligere oplysninger og information kontakt Boligland på 75 45 40 00.