Sdr. Hallumvej 50, Kvong, 6800 Varde

STOR, DEJLIG EJENDOM PÅ LANDET

Med god beliggenhed i landlige naturomgivelser udbydes nu denne store dejlige gennemrenoverede ejendom.Her er der masser af muligheder for hele familien, der ønsker lys, rum, plads og luft både ude og inde.
Der er tale om en helt igennem moderne bolig opført i gode materialer og i rigtig god håndværksmæssig stil og kvalitet. Det samlede boligareal er på hele 192m² i et plan, og hertil kommer et stort lækkert garageanlæg på ikke mindre end 110m²
Garageanlægget er opført i samme stil og kvalitet som resten af ejendommen, og begge bygninger fremstår sammenbyggede, og harmonisk.
Vandforsyning er offentligt, der er godkendt kloakering, og varmeforsyning er fra jordvarmeanlæg.

Ejendommen er fuldmuret med udvendige pudsede mure, sorte tagsten og plastvinduer og døre. Udenoms arealer er velanlagte med en regulær have og en flot anlagt gårdsplads. Der er klinkegulve med gulvvarme i hele ejendommen.
Ejendommen indeholder bla: Rummelig entre i forbindelse med stort bryggers med skabs- og bordplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Teknikrum til alle ejendommen tekniske installationer. Dejlig lys køkkenalrum i åben forbindelse til stue.
Hvidt og meget tidløs inventar, og i det hele taget et køkken med rigtig meget plads. 4 gode værelser. 2 flotte badeværelser med bruseniche, og det ene badeværelse med spa, pænt lyst inventar og sanitet. Stort disponibelt rum, der har mange anvendelsesmuligheder
f.eks. gildesal, teenage-afdeling, eller måske kontorfaciliteter hvis du har dit arbejde på hjemmeadressen. Garageanlægget er i en kaliber helt for sig selv, og her tænker man ”Wauhh” bare jeg havde sådan et rum.

Er du blevet nysgerrig?? Så kontakt Boligland på 75-454000 for yderligere information, og for at træffe aftale om fremvisning.