Møllevej 11, 6855 Outrup

VEDLIGEHOLDT VILLA - MED PLADS TIL FAMILIEN

På stille villavej i ældre og meget hyggeligt kvarter tæt på centrum i Outrup udbydes nu denne hyggelige rødstensvilla med et samlet boligareal på 90 m² og med tilhørende garage der er indrettet til et godt værksted på 15 m² samt en carport på 17 m². Grunden er på i alt 748 m² så der er god plads til leg og hygge for hele familien. Villaen fremstår i almindeligt vedligeholdt stand, og planløsningen er ganske fornuftig.

Indeholder: Entre og bryggers med klinkegulv, bord- og skabsarrangement samt installation for vaskemaskine og tørretumbler. Hyggeligt køkken med spiseplads, lyst og pænt inventar. Lille gang der fordeler til et børneværelse, et godt soveværelse med skabe, samt et pænt lyst badeværelse med bruseniche, lyse gulvklinker med gulvvarme, samt lyst inventar.
God hyggelig stue med trægulv indrettet som spisestue tv-stue. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse, og haven.

Her er der tale om en fin bolig som er nem at flytte ind i. En omgang gulvslibning og ny maling på væggene og du er kørende her på Møllevej 11.
Sælger oplyser at det må forventes at der indenfor en kortere årrække skal ske udskiftning af taget, og sælger er indstillet på en fornuftig løsning omkring det.

Outrup er en god og meget aktiv oplandsby til Varde, og der er ikke langt til de fine kystområder ved f.eks. Henne Strand, Houstrup og Lønne. Der er et godt, og meget aktivt foreningsliv i byen, og et stort idrætscenter med tilbud for enhver smag. Desuden en folkeskole til og med 6. klasse, børnepasningsfaciliteter, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Se mere på www.outrup.net