Pilevænget 7, 6731 Tjæreborg

HYGGELIG OG VELHOLDT VILLA I TJÆREBORG - MED UDESTUE OG OPVARMET HOBBYRUM

Beliggende på lukket villavej i Tjæreborg - en velfungerende by med egen skole, rigt foreningsliv, indkøbsmuligheder og offentlig transport med egen togstation - sælger vi særdeles velholdt og præsentabel 1-plans villa.
Boligareal på 100 kvm. Udestue på 23 kvm. Hobbyrum på 34 kvm. samt carport på 28 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1965, er løbende moderniseret og vedligeholdt. Senest med nyere træ/alu vinduer, vedligeholdelsesfrie gavle i Iverplank, samt nyere tagrender fra 2015. I dag fremtræder villaen indbydende med facader i røde mursten, moderne vinduer, mens taget er belagt med cementsten. Garagen er lukket med dør, og benyttes i dag som et dejligt, opvarmet hobbyrum. Carporten er opført i en trækonstruktion, mens taget her er belagt med lyse plader. Den 736 kvm. store grund, er både velanlagt og særdeles velplejet overalt. Byder på en bred flisebelagt indkørsel, en flot solvendt have med terrasser og skønne lækroge. Dertil kommer et vestvendt og super dejligt gårdhavemiljø, hvor man helt ugeneret og privat kan nyde udelivet og skønne sommerdage.
Villaen er kloaksepareret.

Indvendig:
Rummelig entre med laminatgulv og garderobe. Køkken med HTH-bøgeelementer, alt i hårde hvidevarer, laminatgulv og spiseplads. Hyggelig opholdsstue med parketgulv under tæppebelægning og med udgang til udestuen. Dejlig og indbydende udestue med flot lysindfald, med isolerede gulve, og direkte udgang til haven. Udestuen er absolut et godt supplement til boligen. Badeværelse med bruseniche, hvid sanitet, skabsarrangement og opvarmet klinkegulv. Værelse med fuld skabsvæg, og bøgeparket under gulvtæppe. Stort soveværelse (oprindelig to separate børneværelser, der nemt kan reetableres, alt efter købers behov) med parketgulv under tæppe, samt 3 faste skabe. Bryggers med fast bord, vask, højskabe, og udgang til gårdhaven.

DEJLIG VILLA - PERFEKT FOR MANGE - NÅR DER SKAL HANDLES PRISFORNUFTIGT.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.