Morbærlunden 56, 6705 Esbjerg Ø

VELHOLDT OG MODERNISERET KVALITETSVILLA I KVAGLUND - MED 3 BØRNEVÆRELSER

Beliggende på stille og lukket villavej - tæt på indkøb og naturområdet ved Kvaglund sø - sælger vi indbydende og præsentabel et-plans villa med muret garage. Planløsningen er åben, lys og yderst velfungerende.
Boligareal på 159 kvm, samt garage og overdækning på i alt 52 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1974 og tilbygget i 1984, præsenterer sig pænt med facader i rødbrune mursten, med flere nyere træ/alu vinduer fra 2015, mens taget er belagt med sorte teglsten fra 2010. Garagen, der er med automatisk portåbner, er ligeledes opført i rødbrune mursten, mens taget her er build-up med ny belægning fra 2015. Den 865 kvm. store grund er velanlagt og særdeles velplejet. Byder blandt andet på en bred, flisebelagt indkørsel, en hyggelig og privat have med dejlige lækroge, hyggelige terrasser og et superskønt overdækket gårdhavemiljø. For børnene naturligvis en dejlig græsplæne at boltre sig på. I haven kan man nyde solen fra den står op, og til den går ned.
Overalt er der rart og stemningsfuldt.

Indvendig:
Rummelig entré med faste skabe, garderobe og opvarmet klinkegulv. Gæstetoilet med hvid sanitet, opvarmet klinkegulv, og med fin mulighed for at etablere en bruseniche. Spisekøkken med HTH - ege elementer, separat spiseplads, alt i hårde hvidevarer, og kork belægning på gulvet. Spisestue med flot lysindfald, opvarmet klinkegulv og udgang til haven og en skøn, solvendt terrasse. Opholdsstue, i åben forbindelse med spisestuen, med parketgulv og lysindfald fra et stort ovenlysvindue. Flot renoveret badeværelse fra 2019, med stor bruseniché, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med parketgulv og fuld skabsvæg. Tre gode børneværelser - alle med faste skabe og laminatgulve. Bryggers med fast bord, vask, højskabe og klinkegulv.
Overalt i villaen ludbehandlede rustiklofter.

HER ER RART OG STEMNINGSFYLDT - OG I SANDHED EN RIGTIG DEJLIG FAMILIEVILLA.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.