Søknudevej 13, 6823 Ansager

KVIE SØ - RUMMELIGT KALMAR FRITIDSHUS - MED STOR GARAGE

Beliggende fredfyldt ved Kvie Sø - med kort afstand til badesøen og Pandekagehuset - sælger vi rummeligt og solidt fritidshus.
Boligareal på 99 kvm. Udestue på 15 kvm. samt en stor garage med opvarmet hobbyrum på i alt 38 kvm.

Udvendig:
Huset, der er opført i 1976 og tilbygget i 2009, fremtræder præsentabelt med facade beklædning i plank, med vedligeholdelsesfrie PVC vinduer, mens taget er belagt med bølgeeternit. Den 1.026 kvm. store grund er velanlagt med en bred indkørsel, en dejlig flisebelagt gårdhave, en overdækket vestvendt terrasse, samt græsplæne med masser af plads til børneleg. Garagen er ligeledes opført i en trækonstruktion og med bølgeeternit tag. Fritidshuset er helårs isoleret.

Indvendig:
Stort kombineret entré og bryggersrum med faste skabe og opvarmet klinkegulv. Gæstetoilet med hvid sanitet, opvarmet klinkegulv og plads til vaskesøjle. Køkken med lyse elementer, vinylgulv, og i delvis åben forbindelse med stuen. Opholdsstuen er naturlig opdelt med en spise- og hyggeafdeling, er med gulvtæppe og en hyggelig pille-brændeovn. Dejlig udestue med flot lysindfald, loft til kip og med udgang til haven. Pænt badeværelse fra 2006 med bruseniché, hvid sanitet, samt opvarmet klinkegulv. Rummeligt soveværelse med gulvtæppe, 2 sovepladser og faste skabe. To værelser - begge med gulvtæppe - det ene med to senge - det andet med plads til køjeseng.

Lidt om Kvie Sø:
Rekreativ område med flot natur. I sommerhalvåret er søen et tilløbsstykke, og især børnefamilierne værdsætter badesøen, som er særdeles velegnet til mindre børn. Området er beliggende i cykelafstand til Ansager og "Mariehaven" - og med kun 20 min. kørsel til Billund, Lalandia og Legoland.

ET HYGGELIGT FRITIDSHUS - I ET BØRNEVENLIGT OMRÅDE.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.