Bolhedevej 5, 6753 Agerbæk

HOBBYEJENDOM - MED PLADS TIL FAMILIEN - OG PLADS TIL HOBBYDYR

Omgivet af dejlig natur, og tæt på Vrenderup Plantage, sælger vi hyggelig landejendom. Her er god plads til familien, men naturligvis også plads til lidt hobbydyr. Selvom du er på landet, er der kun få km til Agerbæk, Nordenskov og Starup, men også tæt på diagonalvejen, der hurtigt bringer dig til E20 motorvejen.
Boligareal på 200 kvm. Kælder på 30 kvm. samt udbygninger på i alt 229 kvm.

Udvendig:
Stuehuset, der er opført i 1910, fremtræder i dag med vandskurede facader, med trævinduer fra 2008, mens taget er belagt med bølgeeternit. Dobbelt garage og værkstedsrummet på i alt 89 kvm. er ligeledes med pudsede facader, mens taget her er belagt med metalplader. Fritliggende udhus på 140 kvm. (der i dag benyttes som hestestald) fremtræder med vandskurede facader, samt et nyere bølgeeternittag. Fra stalden er der direkte udgang til egne græsfolder og en mindre ridebane. Den 3.694 kvm. store grund byder på en hyggelig gårdsplads, og en sydvestvendt og helt lukket have. Den resterende del af grunden benyttes som folde til heste og hobbydyr.

Indvendig:
Entré med opvarmet klinkegulv og træloft. Pænt HTH-køkken med lyse fyldningselementer fra 2008, laminatgulv og træloft. Hyggelig opholdsstue med opvarmet trægulv fra 2013, og udgang til haven. Badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, el-opvarmet klinkegulv og træloft. Mellemgang med hvælvingeloft og plankegulv. Soveværelse med laminatgulv, hvælvingeloft, skabsvæg og udgang til haven. To børneværelser - begge med flotte hvælvingelofter - og begge med trægulve. Bryggers med klinkegulv, fast bord og vask. Dertil kommer et stort fyrrum, hvor ejendommens Stokerfyr er installeret.
Kælder: 30 kvm. kælder med udvendig nedgang. Kælderen benyttes alene til opbevaring.

HER ER MASSER AF HOBBYMULIGHEDER - KOMBINERET MED ET SKØNT LIV PÅ LANDET.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.