Wessels Alle 6, 6700 Esbjerg

CHARMERENDE OG VELHOLDT VILLA I RØRKJÆR - 159 ETAGEMETER

Beliggende på Wessels Alle - en stille villavej tæt på indkøb og skole - sælger vi moderniseret 2-plans villa med kælder.
Boligareal på 94 kvm. kælder på 40 kvm. samt havestue på 25 kvm. Dertil kommer en garage og redskabs skur.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1953 og tilbygget i 1961, fremtræder præsentabelt med karakter af byhus, med vandskurede facader, (vandskuret og malet i 2016), med nyere træ vinduer fra 2009, mens taget er belagt med cementsten. Havestuen er opført i en trækonstruktion, med lyse loftsplader, og udgang til såvel for- som baghaven. Garagen er ligeledes opført i en trækonstruktion. Den 488 kvm. store grund, er velanlagt med en flisebelagt indkørsel, en nem lille forhave samt en superskøn lukket og privat baghave. En romantisk blomstrende have, hvor hyggelige lækroge, køkkenhave, og frugttræer - kombineret med flere solterrasser - gør at man naturligt føler sig hensat til den sydlandske stemning.

Indvendig:
Stueplan: Entré med nedgang til kælder og trappe til 1. salen. Stort spisekøkken med Vordingborg elementer fra 2010, laminat gulv og ludbehandlet rustikloft. Dejlig opholdsstue med opvarmet laminat gulv, ludbehandlet rustikloft og udgang til havestuen. Gæstetoilet med klinkegulv og hvid sanitet. Moderne badeværelse fra 2012 med bruseniche, hvid sanitet, rustikloft med indbygget spotlys, samt opvarmet klinkegulv.
1. salen: Stort soveværelse med parketgulv, gipsloft og 6 faste skabe. Børneværelse med parketgulv og 4 faste skabe. Kælder med ud- og indvendig nedgang. Stort vaskerum med pudset loft. To gode disponible rum, hvor det ene i dag benyttes som "hjemmekontor". Viktualierum med faste hylder.

HVORFOR BO TIL LEJE - NÅR MAN KAN EJE??
HER ER ET GODT ALTERNATIV TIL EN LEJEBOLIG I ESBJERG - OG SAMTIDIG RIGTIG PRISFORNUFTIG.

RING TIL BOLIGLAND PÅ 75-454000 - OG HØR NÆRMERE.