Præstevangen 21, Bryndum, 6715 Esbjerg N

VELHOLDT OG SOLID RØDSTENS VILLA - MED KÆLDER

Beliggende på lukket villavej i Bryndum - med kort afstand til skole og indkøb - sælger vi velholdt og rummelig et-plans villa med kælder og muret garage.
Boligareal på 124 kvm. Højloftet kælder på 63 kvm., samt garage med tilhørende redskabsrum på i alt 35 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1971, og tilbygget i 1975, fremtræder i dag med facader i røde mursten, med træ termovinduer, samt solidt og pænt cementstens tag fra 2003. Den 770 kvm. store grund er velanlagt og velplejet. Byder blandt andet på en nem og præsentabel forhave, samt en skøn og sydvendt baghave, med forsænket solgård, lukket terrasse og flere gode lækroge.

Indvendig:
Stueplan: Vinkelentre med parketgulv, garderobe og indvendig trappe til kælderen. Gæstetoilet med hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Køkken-alrum med lyse elementer. Dejlig opholdsstue med flot lysindfald, parketgulv og dobbelt glasdør. Badeværelse med bruseniche, badekar og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med parketgulv og fuld skabsvæg. Meget stort børneværelse (opr. 2 værelser der er slået sammen) med tæppe belægning og parketgulv. Børneværelse med parketgulv og fire faste skabe. Der er således fin mulighed for tre gode børneværelser - alt efter købers ønsker og behov.
Kælder: Højloftet og med både indvendig og udvendig nedgang. Absolut et godt supplement til boligarealet i stueplan. Kælderen byder på et godt vaskerum med fast bord og håndvask. Stort opvarmet disponibelt rum, der i dag benyttes som husets aktivitetsrum/gildestue. Viktualierum med faste hylder.

VELKOMMEN TIL HYGGELIGE OG POPUlÆRE BRYNDUM.
TÆT PÅ ESBJERG, OG I CYKELAFSTAND TIL SKOLE OG FRITIDS AKTIVITETERNE I TARP.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75 454000 - OG HØR NÆRMERE.