Søbredden 31, 6823 Ansager

SUPER FLOT OG MODERNE SOMMERHUS FRA 2014 - MED UDSIGT TIL KVIE SØ

Attraktivt beliggende på Søbredden - ned til Kvie Sø og med kort afstand til restaurant Pandekagehuset - sælger vi tømrermesterens eget sommerhus. Et særdeles indbydende kvalitets-sommerhus med plads til 6 personer.
Boligareal på 113 kvm., integreret udhus på ca. 6 kvm., samt en skøn overdækket terrasse på 13 kvm.

Udvendig:
Sommerhuset, der er opført af nuværende ejer i 2014, præsenterer sig smukt med en sort facadebeklædning i vandret plank, med hvide træ/alu vinduer, mens taget er belagt med sorte ædelengroberede teglsten. Alt er udført i høj kvalitet, og med en fin fornemmelse for smukke detaljer. Den 957 kvm. store grund er velanlagt med en sydvestvendt græsplæne, samt en stor overdækket fliseterrasse. Herfra kan man nyde udsigten ned mod søen. Haven byder også på et børneområde med legestativ, samt et stort parkeringsareal, med plads til flere biler.

Indvendig:
Vindfang med vinylgulv og garderobe. Gæstetoilet med hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Stort og moderne køkken-alrum med lyse elementer, plankegulv, og loft til kip med synlige loftsbjælker. Fra alrummet er der opgang til en stor hems, indrettet med to ekstra sovepladser. Hyggelig opholdsstue med flot lysindfald fra store panoramavinduer, moderne indretning, synlige loftsbjælker, brændeovn og dobbelt dør til overdækket terrasse. Stort aktivitetsrum med billardbord, dart og masser af plads til hyggeligt samvær. Herfra ligeledes udgang til terrassen. Lækkert og moderne wellness badeværelse, med spa-bad, bruseniche og hvide vandskurede vægge. To gode soveværelser - begge med gulvtæppe og dobbeltseng - det ene med højskabe og skydelåger. Med ønsket om et godt indeklima, er der monteret såvel varmepumpe med fjernstyring, samt centralstøvsuger.

LEDER I EFTER ET NYT SOMMERHUS - I NATURSKØNNE OMGIVELSER ?
NU BEHØVER I IKKE AT LEDE LÆNGERE.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.