Kløvermarken 2, 6690 Gørding

MODERNE ET-PLANS BJÆLKEHUS - PÅ DOBBELT GRUND, OG MED STOR INTEGRERET GARAGE

Beliggende i det attraktive kvarter "Kløvermarken" i Gørding - tæt på skole, indkøb, togstationen og alle byens mange fritidsfaciliteter - sælger vi gedigen Panbo villa, der blandt andet er kendt for sit gode indeklima.
Boligareal på 158 kvm. integreret garage på 58 kvm., samt overdækket terrasse og fritliggende udhus på i alt 67 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 2007, præsenterer sig flot og rustikt med solide facadebjælker i kernetræ, trævinduer, mens taget er belagt med cementsten. Den 1.702 kvm. store grund (dobbeltgrund), er anlagt med blandt andet en bred flisebelagt indkørsel og vendeplads, samt 300 kvm. flisebelægninger kombineret med enkelte grønne bede. Dertil kommer en stor sydvestvendt græsplæne, med masser af plads til udendørs aktiviteter og børneleg.

Indvendig:
Entre med klinkegulv. Gæstebadeværelse med bruseniche, hvid sanitet og skabsarrangement. Stort køkken-alrum med lyse HTH-elementer og klinkegulv. Alrummet er med loft til kip, bambusparket, samt dobbelt dør til haven. Stort og spændende badeværelse med kombineret spa- og bruseniche, hvid sanitet og skabsarrangement. Opholdsstue med flot lysindfald fra store panoramavinduer, loft til kip, brændeovn, og udgang til terrassen. Soveværelse med loft til kip, bambusparket og direkte adgang til walk-in-closet. To store børneværelser - begge med faste skabe, loft til kip, og trappe til egen hems. Bryggers med klinkegulv, fast bord med vask, faste skabe, og plads til vaskesøjle.
BEMÆRK: Centralstøvsuger og gulvvarme overalt.

Velkommen til en skøn familievilla, med åbne og velfungerende planløsninger.
Ring til Bent D. Nielsen - 75 454000 - og hør nærmere.