Palludansvej 26, 6800 Varde

MODERNISERET RØDSTENS-VILLA I SYGEHUSKVARTERET I VARDE

I attraktivt kvarter sælger vi gennem-moderniseret rødstens-villa med et samlet etageareal på 217 kvm. samt 25 kvm. muret garage med aut. aluport. Villaen har central beliggenhed med kort afstand til Brorsonskolen, Campus, og Fritidscentret.
Ejer driver egen tømrervirksomhed, og han har tilbage i 2009 foretaget en gennemgribende modernisering af villaen.
Vi gør specielt opmærksom på udførte moderniseringer:
* Rødt cemenstenstag og ståltagrender
* Trævinduer og døre overalt
* VVS inkl. kloakker
* El i stueplan og nye eltavler i kælderen
* Designa køkken med hvidt inventar
* Moderne badeværelse
* Parketgulve
* Hvide filtlofter

Udvendig:
Alle facader og garagen fremstår i røde teglsten. Pyramidetag belagt med røde cementsten på villaen, mens garagen har builtup tagpap tag. Overalt hvide træ vinduer og døre. Garage monteret med automatisk alu-port. Der er lagt dræn rundt om en del af villaen, samtidig med at flere kældervægge er blevet forsejlet udefra - et arbejde der er udført af anerkendt murermester med speciale i sådanne reparationer. Desuden er der monteret en udvendig grundvandspumpe der aktiveres automatisk i tilfælde af grundvandsstigning. Kælderen anvendes til almindelige kælderfunktioner, og fremtræder i ganske god og anvendelig stand. Både morgenterrasse og solterrasse. Grund på kun 638 kvm anlagt med en nem have og terrasser.

Indvendig:
Stueplan: Entré med faste skabe. Hyggelig stue med fint lysindfald fra karnap mod sydvest. Køkken-alrum med mat hvidt Designa inventar og udgang til morgenterrasse. Tre værelser - det ene med dobbelt højskab med skydelåger - de andre med hver et højskab. Badeværelse med vinylgulv, bruseniché med glaslåge og hvid sanitet. Overalt hvidmalede filtlofter - i køkken og bad tillige med indbyggede halogenspots. Alle gulve - undtagen i bad - er parket.
Kælder: Både ud og indvendig indgang. Gang med trappe. Godt bryggers / vaskerum med bl.a. den gamle gruekedel. Værksted / hobbyrum. Desuden tre disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Overalt betongulve og vandskurede vægge.

Alt dette for en pris på kun 1.598.000!! DET ER DA BILLIGT ......