Hundegade 6, 6760 Ribe

BYEJENDOM TÆT PÅ DOMKIRKEN I RIBE - MED TRE SEPARATE LEJLIGHEDER

Beliggende i den brostensbelagte Hundegade - i gåafstand til alle byens faciliteter, og med den storslåede Domkirke plads som nabo - sælger vi en fin og nem lille boligudlejnings ejendom.
Ejendommen indeholder 3 lejligheder, med et samlet boligareal på 166 kvm. Dertil kommer et praktisk udhus på 15 kvm., samt en privat og solvendt gårdhave.

Udvendig:
Ejendommen, der er opført i 1910 og ombygget i 1987, fremtræder i dag charmerende med facade i røde mursten mod Hundegade, pudset facade mod haven, med nyere trævinduer fra senest 2017. Taget er belagt med røde teglsten. Udhuset benyttes i dag til opbevaring, cykler m.v. Grunden på 192 kvm. byder på en solrig og nem lille gårdhave, hvor man helt privat kan nyde udelivet.

Indvendig:
Fælles entre med fælles vaskerum.
Stueplan: 65 kvm. lejlighed med et stort køkken-alrum, med lyse elementer og nyt, opvarmet klinkegulv. Badeværelse fra 2008 med hvid sanitet og bruseniche. Toiletrum med hvid sanitet og klinkegulv. Hyggelig opholdsstue. Soveværelse med to faste skabe. (Lejligheden er udlejet, og sælges med overtagelse af bestående lejekontrakt og årlig lejeindtægt på kr. 54.000.)

1.sal: 65 kvm. lejlighed med stor, sydvendt altan. Køkken med lyse elementer og i delvis åben forbindelse med spisestuen. Badeværelse med væg bruser, klinkegulv og hvid sanitet. Rummelig opholdsstue med flot lysindfald og plankegulv. Soveværelse med faste skabe. (Lejligheden er udlejet, og sælges med overtagelse af bestående lejekontrakt og årlig lejeindtægt på kr. 45.600.)

2.sal: Super hyggelig kvistlejlighed på 36 kvm. med moderne køkken-alrum og lyse elementer fra 2012. Pænt badeværelse fra 2012 med væg bruser, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Opholdsstue og soveværelse i delvis åben forbindelse - begge med parketgulve. (Lejligheden er udlejet, og sælges med overtagelse af bestående lejekontrakt og årlig lejeindtægt på kr. 42.000.)

HER ER MULIGHEDEN FOR EN ATTRAKTIV INVESTERINGSEJENDOM - ELLER AT KOMBINERE EGEN PRIVAT BOLIG, MED ET GODT UDLEJNINGSPOTENTIALE.
FOR NÆRMERE INFORMATION OG FREMVISNING KONTAKT BOLIGLAND PÅ 7545 4000.