Carstensens Alle 7, 6705 Esbjerg Ø

STOR OG VELHOLDT FAMILIEVILLA I BOLDESAGER - MED DOBBELT CARPORT OG HØJ KÆLDER

Beliggende på Carstensens Alle - tæt på indkøb og med kort afstand til Boldesager Skole - sælger vi funktionel og spændende 2- plans villa med kælder.
Boligareal på 196 kvm., kælder på 43 kvm., samt en stor, dobbelt murstens carport med hobbyrum, på i alt 50 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1962 og tilbygget i 2009, fremtræder præsentabel med facader i røde mursten, med flere nyere trævinduer, mens taget er belagt med bølgeeternit. Den 709 kvm. store grund byder på en flisebelagt indkørsel, en flot og velplejet have med flere solterrasser, gårdhavemiljø, og hyggelige lækroge. Her er masser af muligheder for at nyde udelivet - for både børn og voksne. Carporten, der er opført i 1991, er med facader i røde mursten, mens taget er belagt med nyere bølgeeternit fra 2016.

Indvendig:
Stueplan: Vindfang med klinkegulv. Indbydende hall med trappe til 1. salen, nedgang til kælderen, rustik murstensvæg og gulvtæppe. Stort køkken-alrum med lyse HTH-elementer fra 2006, massiv bordplade, alt i hårde hvidevarer, og parketgulv. Alrummet er med et flot lysindfald, med halvmur til køkkenet, og i delvis åben forbindelse med en lille hyggestue. Fra alrummet er der udgang til gårdhaven. Moderne badeværelse fra 2007 med bruseniche, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Stort børneværelse med gulvtæppe. Tilbygningen fra 2009 har flere sidegevinster, men først og fremmest blev der plads til en stor, fælles pejsestue med brændeovn. Et fantastisk dejligt rum med store panorama vinduer, loft til kip, opvarmet klinkegulv og udgang til haven. TV-stue i delvis åben forbindelse til pejsestuen.
1.sal: Soveværelse med gulvtæppe og 5 faste skabe. Børneværelse med 4 faste skabe og gulvtæppe. Toiletrum med hvid sanitet. Vinkelstue, med fin mulighed for at lave et ekstra børneværelse, alt efter købers behov og ønsker. Næsten overalt i boligdelen er der rustiklofter.
Kælder: Tør og højloftet kælder byder på følgende: Bryggers med klinkegulv og håndvask. Opvarmet disponibelt rum med fire faste skabe. Fyrrum med ejendommens installationer. Viktualierum med klinkegulv, skabe og hylder.

HELT PERFEKT VILLA TIL BØRNEFAMILIEN - DER GERNE VIL BO BØRNEVENLIGT.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.