Gærdet 12, Tarp, 6715 Esbjerg N

NYERE OG MODERNE KVALITETSVILLA - BELIGGENDE PÅ ATTRAKTIV GRUND I TARP

Her er en helt særlig chance for at købe en gedigen og moderne et-plans familievilla - der på alle måder er et stærkt alternativ til at bygge nyt.
Beliggende på Gærdet i Tarp - i en børnevenlig og lukket " lomme" - sælger vi præsentabel, arkitekttegnet villa, bygget i et stramt og nutidigt design. Boligareal på 205 kvm. Hertil kommer en stor, integreret vognport, samt overdækkede terrasser på i alt 87 kvm.
Atmosfæren i villaen er eksklusiv, lys, let, og samtidig med et særdeles driftsøkonomisk energiforbrug. Bemærk Energimærke A2015.

Udvendig:
Villaen, der er opført af nuværende ejer i 2007, fremtræder indbydende med facader i blødstrøgne teglsten i spændende farvenuancer, med gedigne trækuls vinduer, mens det afvalmede tag er belagt med sorte, ædelengoberede teglsten. Muret dobbelt vognport, der er opført i helt samme materialer som villaen. Den 907 kvm. store grund er velanlagt, med blandt andet en bred flisebelagt indkørsel, med masser af plads til parkering af op til fire biler. Dertil kommer en pragtfuld og vedligeholdelsesnem have, med flere gode lækroge og varierende terrassemiljøer. Her kan man helt privat og ugeneret nyde solen og udsigten til åbne vidder.

Indvendig:
Entré med klinkegulv. Herfra kommer man til husets hjerte - et stort og lækkert køkken-alrum med lyse HTH-elementer, alt i kvalitets hårde hvidevarer, klinkegulv og udgang til haven. Opholdsstue med loft til kip, flot lysindfald fra store vinduespartier og ovenlysvindue, glasdør til alrummet, og dobbelt dør med udgang til overdækket terrasse. Stort og funktionelt bryggers med lyse HTH-elementer, vask, faste skabe og plads til vaskesøjle. Fra bryggerset er der direkte udgang til vognporten. Forældreafdeling: Soveværelse med højskabe og skydelåger. Herfra direkte adgang til rummeligt og elegant badeværelse, med hvid sanitet, væghængt toilet, spabad, stor bruseniche, og klinkegulv. Børneafdeling: Fire store børneværelser, 12 - 16 kvm. og alle med faste skabe. Badeværelse med hvid sanitet, bruseniche, og klinkegulv.

Ekstra villa-info: Dobbeltmuret villa med vandskurede vægge. Overalt opvarmede klinkegulve. Eget solcelleanlæg. Centralstøvsuger. Genvex ventilationsanlæg. Trådløse elkontakter.

PERFEKTE RAMMER TIL BØRNEFAMILIEN, OG ET GODT ALTERNATIV - TIL DIG DER OVERVEJER AT BYGGE NYT.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.