Kirkegade 171, 6700 Esbjerg

CHARMERENDE PATRICIAVILLA - 207 ETAGEMETER - TÆT PÅ CENTRUM

Attraktivt beliggende i Kirkegade - tæt på skole og bymidten - sælger vi præsentabel 3-plans byejendom.
Boligareal på 143 kvm., samt en højloftet kælder på 64 kvm.

Udvendig:
Ejendommen, der er opført i 1944 og tilbygget i 1994, fremtræder særdeles hyggelig og indbydende med hvide, pudsede facader, med trævinduer, mens taget er belagt med flot vingetegl fra år 2000. Den 701 kvm. store grund er velanlagt med en ugeneret og privat have, flere gode lækroge, samt hyggeligt og solvendt terrasse miljø. Helt perfekt til et skønt udeliv.

Indvendig:
Stueplan: Entré med garderobe, parketgulv, lyst panelloft, flot trappe til 1. salen, samt nedgang til kælderen. Præsentabelt HTH-køkken med lyse elementer, massiv bordplade, alt i nyere hårde hvidevarer, parketgulv og gipsloft. Spisestue med et helt fantastisk lysindfald fra stuens mange og store panorama vinduer, gulvtæppe og flot, hvidt gipsloft. Stor og hyggelig opholdsstue med brændeovn, gulvtæppe, moderne gipsloft, og udgang til terrassen.
1.salen: Repos med plankegulv, gipsloft og faste skabe. Dejligt soveværelse med plankegulv, gipsloft, fuld skabsvæg, og dobbeltdør med udgang til en fransk altan. Børneværelse, ligeledes med gipsloft og plankegulv. Badeværelse med badekar og bruser, hvid sanitet, opvarmet marmorgulv og gipsloft.
Kælder: Højloftet kælder med egen entré, panelloft, vinylgulv, samt faste skabe. Vaskerum med ejendommens installationer, faste skabe, pudset loft og betongulv. Stort disponibelt rum (oprindelig to rum) med fjernvarme, plankegulv og rustikloft. Badeværelse med bruseniche, hvid sanitet, opvarmet klinkegulv, og pudset loft.
Separat teenager afdeling, med egen indgang: Her får man sin helt egen lille lejlighed, og en mulighed for, at familiens teenager eller store børn kunne prøve at "flytte hjemmefra". Tror de fleste ville opleve det som en helt fantastisk mulighed. "Lejligheden" indeholder eget køkken med laminatgulv, og ludbehandlet træloft. Hyggelig stue med plankegulv. Soveværelse med plankegulv og fire faste skabe. Toiletrum med hvid sanitet.

Her er invitationen til en rigtig god oplevelse.
Kontakt Bent D. Nielsen for fremvisning af en markant villa, med masser af spændende muligheder.