Skoletoften 106, Guldager, 6710 Esbjerg V

NYERE ANDELSBOLIG I GULDAGER - MED STORT HOBBYRUM OG INTEGRERET VOGNPORT

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan tilbyde en attraktiv og seniorvenlig enderækkevilla.
Fredfyldt beliggende på Skoletoften i Guldager - i en velfungerende og solid andelsboligforening - omkring et skønt, fælles torvemiljø.
Boligareal på 88 kvm., samt vognport og hobbyrum på i alt ca. 38 kvm.

Udvendig:
Boligen, der er opført i 2008, fremtræder præsentabel med moderne farvetonede mursten, med lyse træ vinduer, mens taget er belagt med cementsten. Vognporten og det store helårsisolerede hobbyrum, er flot og harmonisk integreret under boligens tag, hvilket også betyder, at man altid har "tørskoet" adgang til boligen. Dejlig nem lille grund, med flisebelagt indkørsel, en lille græsplæne, samt en stor fliseterrasse, hvor man kan nyde solen.

Indvendig:
Entré med klinkegulv og garderobe. Praktisk bryggers med klinkegulv, fast bord med vask, og plads til vaskesøjle. Pænt køkken-alrum, med lyse elementer, alt i hårde hvidevarer, parketgulv og udgang til terrassen. Opholdsstue, i delvis åben forbindelse med alrummet, med parketgulv, og et flot lysindfald fra stor vindueskarnap. Stort og rummeligt badeværelse med bruseniche, hvid sanitet, skabsarrangement, og klinkegulv. Soveværelse med fire faste skabe, og parketgulv. Stort børneværelse, ligeledes med parketgulv og faste skabe.
Overalt i boligen er der gulvvarme, og lyse rustiklofter.

NYERE ET-PLANS ANDELSBOLIG - PERFEKT TIL DEN 3. ALDER.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75454000 - OG HØR NÆRMERE.