Skoleparken 7, 1. tv., 6705 Esbjerg Ø

3-VÆRELSES EJERLEJLIGHED MED STORT BADEVÆRELSE - BELIGGENDE PÅ 1.SAL I SKOLEPARKEN

Drømmer I om at nyde livet og ikke bruge tiden på at passe hus og have, så har vi et rigtigt godt tilbud i Skoleparken. Her kan I på 1. sal nyde livet på den solvendte altan - med udsigt til smukke grønne arealer, som ejerforeningens vicevært passer på bedste vis. Bilen er parkeret på ejerforeningen egen p-plads, ligesom cyklerne er låst inde i cykelrummet. En rigtig velorganiseret ejerforening med en god økonomi og professionel administration. Alle vinduer er skiftet indenfor de seneste 10 år. Det er tilladt at holde alm. husdyr.

Ejerforeningen Skoleparken ligger centralt placeret for indkøb, uddannelse, offentlig transport og tilkørsel til motorvejen. Skoleparken har i mange år været kendt for sin ordentlighed af først og fremmest de veltrimmede fællesarealer, opgange med professionel vask og rengøring, ligesom den professionelle administration gør, at der altid er orden i papirerne - og ikke mindst i økonomien. Der er naturligvis ingen fælles gæld i ejerforeningen, men derimod en pæn opsparing i banken.

Udvendig:
Ejerforeningen Skoleparken består af flere sammenbyggede huse, som tilsammen rummer 125 lejligheder. Udvendige facader fremstår i røde teglsten, monteret med træ-aluvinduer indenfor de seneste 10 år. Taget er built up. Flotte fællesarealer og gode faciliteter som p-pladser, legeplads, flere cykelrum, fælles vaskeri (lejligheden har dog egen vaskemaskine i badeværelset).

Indvendig:
Via opgangen - frit valg mellem trapper og elevator - kommer I til en ganske fornuftig ejerlejlighed. Entré med indbygget skab. Soveværelse med stort indbygget skab (opr. tre skabe), spisekøkken med antrazitgråt inventar fra ca. 2013, opholdsstue med udgang til altanen, ekstra soveværelse/spisestue, stort badeværelse med egen vaskemaskine, pæne lyse fliser på gulv og vægge, stor bruseniché, hvid sanitet, højskab, ekstra bord med underskabe, samt træloft med halogenspots. Øvrige lofter er malede betonlofter, mens der under gulvbelægningen er parketgulve. Lejligheden har tillige et mindre kælderrum, og der er nedfaldsskakt på hver etage.

Sælger foretrækker en lang overtagelsesfrist.

Om Ejerforeningen Skoleparken - 1 - 27:
Foreningen omfatter 125 lejligheder i forskellige størrelser. Her er ansat en vicevært på fuld tid, ligesom Advokatfirmaet Thuesen, Bødker & Jæger forestår den daglige administration og økonomistyring. Ejendommen er kendt for sine flotte fællesarealer, sin gode og centrale beliggenhed og nogle ganske rummelige og praktiske lejligheder.

I lejlighederne må der holdes almindelige husdyr, ligesom de må udlejes til egen familie.
Ejerforeningen har i september udsendt sit første Skolepark-nyt med nyttige oplysninger til alle medlemmer.


HER ER DIN REELLE HUSLEJE UDEN AFDRAG - KUN KR. 3.941! RING PÅ 7545 4000 - OG HØR NÆRMERE!!

HER ER DER MULIGHED FOR FORÆLDREKØB ...........