Kirkegade 31, Hjordkær, 6230 Rødekro

FAMILIEVILLA OG INVESTERINGSEJENDOM - MED EN IMPONERENDE LEJEINDTÆGT PÅ KR. 174.000, INKLUSIV FORBRUG

Beliggende centralt i Hjordkær - med kun 9 km. til Åbenrå og 6 minutters kørsel til Rødekro - sælger vi moderniseret et plans villa, med en separat frisørsalon. Boligareal på i alt 245 kvm.
Perfekt ejendom til en investor, eller for børnefamilien, der selv vil bebo villadelen, og derved reducere sin husleje væsentligt, med den løbende indtægt fra den udlejede frisørsalon.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1970, fremtræder velholdt med facader i gule teglsten, med lyse træ vinduer, mens taget er build-up med foliedug fra 2006. Den 1.069 kvm. store grund er velanlagt med en bred, flisebelagt indkørsel, flere P-pladser ved frisørsalonen, samt en dejlig sydvestvendt have. I haven er anlagt flere store fliseterrasser, heraf en overdækket. Her kan man helt privat og ugeneret nyde solen.

Indvendig:
Villa: Gennemgribende renoveret i 2011, og præsenterer sig indflytningsklar. Entré med ovenlysvinduer, parketgulv og to faste skabe. Gæstetoilet med hvid sanitet og klinkegulv. Moderne køkken med lyse elementer, parketgulv, og alt i hårde hvidevarer. Alrum, med halvmur til køkkenet, er med flot lysindfald og parketgulv. Hyggelig opholdsstue, i delvis åben forbindelse med alrummet, er ligeledes med parketgulv og udgang til haven og terrassen. Lyst og pænt badeværelse med bruseniche, hvid sanitet og klinkegulv. Soveværelse med 4 højskabe med skydelåger, parketgulv og udgang til haven.
Tre gode børneværelser - alle med parketgulve - det ene med faste skabe. Stort og dejligt bryggers med fast bord, vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der udgang til den overdækkede terrasse.
Frisørsalon: Det samlede areal er på ca. 60 kvm. Indeholder foruden selve frisørsalonen et mindre køkken med vask, toiletrum, samt andre personalefaciliteter. Beliggende med egen indgang i gadeplan, og med stor opmærksomhedsværdi, idet facaden vender direkte mod Kirkegade. Ved salonen masser af egne parkeringspladser.

Ejendommen indeholder 2 lejemål - der begge er udlejet - med en samlet årlig lejeindtægt på kr. 174.000.
Ring til Bent D. Nielsen 75454000 - og hør nærmere.