Nøddelunden 80, 6800 Varde

VELHOLDT VILLA I VARDE - MED HYGGELIGT GÅRDHAVEMILJØ

Skal det være indflytningsklart, overskueligt og nemt, og tæt på alle byens bekvemmeligheder, er her en rigtig spændende mulighed.
Beliggende i det attraktive "Landsbyen", med kort afstand til skole, indkøb og idrætsfaciliteter, sælger vi indbydende et-plans villa. Boligareal på 115 kvm. og med mulighed for at inddrage uudnyttet 1. sal.

Udvendig:
Villaen er opført i 1980, og for denne tid et synligt bevis på arkitektonisk nytænkning. Villaen er bygget forskudt, og med de helt samme kvaliteter, der er kendetegnende for et "gårdhavehus". Villaens arkitektur giver masser af muligheder for et privat og hyggeligt terrasse- og gårdmiljø. Villaen fremtæder med facader i røde mursten, med hvide trævinduer, mens taget er belagt med røde teglsten. Nem lille grund på 196 kvm., som næsten er flisebelagt overalt. På grunden er der gjort plads til egen parkering/carport - helt efter eget ønske.

Indvendig:
Stor entré med udgang til gårdhaven, og som danner mellemgang mellem de to fløje. Benyttes i dag som kontor og hjemmearbejdsplads. Moderne køkken med lyse Svane-elementer fra 2008, alt i hårde hvidevarer, masser af faste skabe, troldtektloft og laminatgulv. Moderne og flot renoveret badeværelse med bruseniché, Svane skabsarrangement, og opvarmet klinkegulv. Lys og hyggelig opholdsstue med panelloft, gulvtæppe og udgang til gårdhaven. Soveværelse med gulvtæppe, panelloft og 3 faste skabe. To børneværelser, det ene med udgang til gårdhaven. Bryggers med fast bord, vask, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der udgang til terrassen.

PRISFORNUFTIG, NYMALET OG MODERNE BOLIG, OG FOR DEN MERE PLADSKRÆVENDE FAMILIE, ER DER MULIGHED FOR AT INDDRAGE 1. SALEN.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75454000 - OG HØR MERE.