Forum Kirkevej 40, 6715 Esbjerg N

SÆRDELES PRÆSENTABELT LANDSTED - MED KORT AFSTAND TIL TARP

Ejendommen er velholdt, karakterfuld, og med masser af anvendelsesmuligheder. Udbygningen har god kvalitet, og er så alsidig, at den fint kan anvendes til repræsentative formål. Her er mulighed for kontor, showroom, lager og værksted. Ejendommen er beliggende på Forum Kirkevej - med kun 1 km. til Bryndum og Tarp. Boligareal på 140 kvm. Udbygning på 130 kvm., der i dag byder på opvarmede disponible rum, værksted og hobbyrum. Dobbelt garage på i alt 60 kvm.

Udvendig:
Stuehuset præsenterer sig flot med facader i røde mursten, med hvide termovinduer, mens taget er belagt med røde teglsten. Udbygning og garage er ligeledes med facader i røde mursten, mens taget her er belagt med Onduline bølgeplader. Til ejendommen er der et grundareal på 6.783 kvm., og man fornemmer straks ved indkørslen til gårdspladsen, at her er gjort ekstra meget ud af omgivelserne. Bag ejendommen åbner sig en smuk og parklignende have. Imponerende anlagt med fokus på forskellige oplevelser. Når man bevæger sig rundt - på hyggelige stier - til havens mange rum, møder man hyggelige lækroge, høje løvtræer, blomstrende buske, frugttræer, og flere skønne terrasseområder. En super dejlig oplevelse.

Indvendig:
Stuehuset: Entre med opvarmet klinkegulv og garderobe. Køkken-alrum med lyse Danica elementer, og opvarmet klinkegulv. Pænt badeværelse med hvid sanitet, bruseniche, og opvarmet klinkegulv. Hyggelig opholdsstue med flot lysindfald, brændeovn og gulvtæppe. Bryggers med klinkegulv, fast bord og vask. 1. sal: Repos med plankegulv. Soveværelse med 3 faste skabe, plankegulv og synlige loftsbjælker. To gode børneværelser - begge med gulvtæpper og synlige loftsbjælker og fast skab med skydelåger. Moderne badeværelse med KVIK-skabsarrangement, bruseniche, hvid sanitet og vinylgulv. Alle lofter i stuehuset er ludbehandlede rustiklofter.

Udbygningen: Stor baggang med opvarmet klinkegulv og 4 faste skabe. To gode disponible rum, begge med gulvtæppe og opvarmet med Naturgas. Dejligt værkstedsrum med gipsloft og klinkegulv. Opvarmet hobbyrum med rustikloft og gulvtæppe. Garage: Loft til kip, støbte gulve, to garageporte, og plads til flere biler.

HER KOMBINERES LANDLIGE OMGIVELSER, MED BYENS MANGE MULIGHEDER .
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.