Risagervej 9, Sdr. Gørding, 6690 Gørding

SPÆNDENDE OG ANDERLEDES VILLA - MED NYT TEGLTAG OG KVISTE FRA 2015

Beliggende naturskønt i Gørding - i gåafstand til skole, indkøb og offentlig transport - sælger vi charmerende og hyggelig 2-plans villa. Boligareal på 142 kvm. samt 19 kvm. carport.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1984, fremtræder velholdt med pudsede facader og bindingsværk, samt nyere zinktagrender, tagkviste og tegltag fra 2015. Den 792 kvm. store grund byder på en flisebelagt indkørsel til carporten, og en nem lille forhave med pikstensbelægninger. Bag huset en dejlig have med flere terrasseområder, høje træer og blomstrende buske. Her er ualmindelig hyggeligt, og samtidig meget privat.

Indvendig:
Stueplan: Entré med klinkegulv og trappe til 1. sal. Køkken med lyse elementer, spiseplads, vinylgulv, og træloft med synlige loftsbjælker. Spisestue med udgang til haven. Opholdsstue med brændeovn. Begge stuer er med synlige loftsbjælker og pergogulve. Badeværelse med bruseniche, og opvarmet klinkegulv. Rummeligt bryggers med fast bord, vask og faste skabe.
1.salen: Stor og lys repos - helt perfekt til kontor/hyggerum. Badeværelse med bruser, farvet sanitet og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med skabsvæg og pergogulv. Børneværelse med fyrplankegulv. Begge værelser er med synlige loftsbjælker.

Her er rammerne til et herligt hjem med sjæl og personlighed, og til en husleje hvor alle kan være med.
Ring til Bent D. Nielsen 75 454000 - og hør nærmere.