Kravnsøvej 12, Kravnsø, 6710 Esbjerg V

LYSTEJENDOM TÆT PÅ ESBJERG - MODERNE BOLIG OG HERLIGE OMGIVELSER

Beliggende fredfyldt og idyllisk i Kravnsø - med kun 15 min. til Hjerting Strand, Esbjerg by og Varde - sælger vi en superflot og harmonisk lystejendom. Her kombineres den moderne boligs bekvemmeligheder, med landejendommens smukke natur og mange muligheder.
Nuværende ejer har med stor akkuratesse, og sans for kvalitet, moderniseret ejendommen til et flot niveau. Derfor også let at flytte ind i.
Boligareal på 255 kvm. Udhusbygning på 141 kvm., med blandt andet garage og et stort hobby- og værkstedsrum. Hertil kommer et fritliggende udhus på 105 kvm., der fint kan benyttes til mindre dyrehold.

Udvendig:
Ejendommen, der oprindelig er opført i 1925, er gennem de seneste år gennemgribende renoveret såvel udvendig som indvendig. Resultatet er særdeles vellykket. I dag fremtræder stuehuset med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie termovinduer, mens taget er belagt med skiffer. Udbygningerne er begge med bølgeeternittag. Omgivelserne rundt om ejendommen er i sandhed fortryllende. Blandt meget kan vi fremhæve de mange smukke chaussestens belægninger, flere skønne terrasseområder, og en særdeles dejlig og velplejet have. Jordarealet på 2,6 ha., svarende til ca. 5 tønder land, er fint beliggende rundt om ejendommen, og derfor helt perfekt til mindre dyrehold. I dag afgræsses arealet af får og lam.
Ejendommen opvarmes økonomisk, med et nyere jordvarmeanlæg.

Indvendig:
Stuehuset, stueplan: Indgangsparti/Hall med flot lysindfald, vandskurede vægge og med opvarmet klinkegulv. Køkken-alrum med moderne hvide KVIK-elementer fra 2013, alt i hårde hvidevarer, samt et flot Dinesen fyrplankegulv. Tre smukke stuer "en suite", alle med elegante Dinesen plankegulve. Badeværelse, stort og rummeligt, med bruseniché, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Mellemgang med vandskurede vægge. Forsænket lounge-område og TV-stue, med rustikke hvide hvælvinge lofter, opvarmet klinkegulv og udgang til vestvendt terrasse. Separat værelse med Dinesen plankegulv og trappe til 1. salen. Stort børneværelse med indbyggede skabe og plankegulv. Bryggers med, blandt andet ejendommens installationer
1.sal: Repos med plankegulv og fuld skabsvæg. Dejligt soveværelse med plankegulv, og udgang til sydøstvendt altan. Herfra en helt fantastisk udsigt til Hostrup Bæk, grønne engarealer, og med Hostrup Kirke i horisonten. Flot og præsentabelt badeværelse med hvid sanitet, bruseniche, sauna, og opvarmet klinkegulv. Stort værelse på 20 kvm., der nemt og fint kan opdeles til 2 gode børneværelser. Her er naturligvis også et flot plankegulv.

EN SUPER CHARMERENDE OG VELHOLDT EJENDOM - OG MED EN FULDKOMMEN VIDUNDERLIG BELIGGENHED SOM SIDEGEVINST.

RING TIL BENT D. NIELSEN 75454000 - OG HØR NÆRMERE.