Vesterklit 4, Fanø Bad, 6720 Fanø

DANMARKS BEDSTE BADESTRAND - EKSKLUSIV SOMMERBOLIG PÅ FANØ

Vi har nu fornøjelsen af at sælge en sjældent udbudt type ejendom, et af de mest eksklusive og højst beliggende fritidshuse ved Fanø Bad, nemlig Vesterklit 4. Huset er tegnet af arkitekt Jesper Sottrup-Jensen og opført i 1983 med 3 længer. Den nuærende ejer har investeret flere millioner i en gennemgribende modernisering ved købet i 1998. Møblering og indretning er forestået af Møbelhuset Ingvard Christensen A/S. Her er tale om et meget privat fritidshus, som aldrig har været udlejet. Man kan ikke undgå at blive fascineret af den fantastiske panoramaudsigt, når man vender blikket mod stranden og Vesterhavet.
Her er Danmarks bedste, bredeste og mest børnevenlige badestrand, lige så langt som øjet rækker - ikke mindre end 12 km. Her er vi i Nationalpark Vadehavet. Huset ligger på en klittop, men alligevel meget privat og ugeneret, op til fredede klitarealer. Kun et godt stenkast fra huset ligger Danmarks første anlagte golf-linksbane, ligesom restauranter ligger i gåafstand. Der kan formentlig frastykkes en ekstra grund fra den 4.140 kvm. store grund, som ved et salg kan indbringe et million beløb. Udsigten fra denne eksklusive villa er helt enestående og noget helt specielt. Her kan skibene i indsejlingen til Esbjerg Havn følges, ligesom man kan nyde synet af Blåvand Fyr og vindmølleparkerne på Horns Rev.
Udvendig:
Sommerboligen og garagen er dobbelt muret (gennemmuret), og facaderne fremtræder i moccafarvede teglsten, mens de indvendigt er vandskurede. Tagkonstruktionen er med stråtag. Stor atriumgård, hvor man kan finde læ til en skøn barbercue-aften. Der er udsigtsterrasse mod vandsiden, ligesom huset også byder på en udestue. Uanset om man går en tur på Vesterklit eller på stranden, så beholder boligen sin ugenerthed - en helle for et eksklusivt privatliv. Ad en snoet grusvej kommer man op til ejendommen, hvor garagen for mange vil have stor værdi for at beskytte sin bil. Der er yderligere parkeringspladser, ligesom der er fin plads til at vende sin bil.
Indvendig:
Stueplan: Stor vinkelstue i åben forbindelse med det gedigne Unoform-køkken med marmorbordplader og sokkelskuffer. Mod havet er der store glaspartier fra stuen, hvor den mageløse udsigt kan nydes. Når der skal hygges, er pejsen et godt samlingspunkt. Gedigne møbler af mærker som Montana, Tranekær og Dux. Det flotte skibsplankegulv er suppleret med flere ægte tæpper, og spændende malerier pryder væggene. 16 kvm. stort soveværelse med udgang til atriumgården, Dux-senge og skabsvæg. Badeværelse med bl.a. stor brusenichè og to håndvaske. I forlængelse af stuen er der en rustik udestue, med store glaspartier mod syd og vest.
1.sal: En elegant 1/4svings-trappe fører os op i tagetagen til et repos, møbleret med Montanareoler. To soveværelser - det ene med udgang til udsigtsaltanen mod stranden og havet. Begge værelser er forsynet med lækre Duxsenge, ægte tæpper, skabe og loft til kip med synlige træbjælker. Badeværelse med bruseniché, klinkegulv og skråt loft. Depotrum lige ved siden af badeværelset. Her er det en oplagt idé at indrette en sauna, såfremt køber måtte ønske det. Overalt hvide massive døre med stålgreb, gedigne skibsplankegulve og vandskurede vægge.
Garage: Her disponerer man over hele 54 kvm. Ejeren har her indrettet bryggers/grovkøkken med alt det udstyr, som måtte ønskes. Her er også vaskemaskine og tørretumbler, samt rigtig god bord- og skabsplads. Og så er der stadigvæk plads til bilen.....
Om Fanø:
* Fanø er ø-ferie med Vesterhav, strand og store naturoplevelser. Fanø og Naturpark Vadehavet er i 2014 blevet optaget på Unescos Verdensarv liste, under navnet "Nationalpark Vadehavet". Dansk natur i verdensklasse!
* Fanø er rav, drager, østers, kite-buggy og meget mere.
* Fanø er ferie for børnefamilien, for naturelskeren, for livsnyderen og for den aktive sportsmand.
* Fanø er kultur med gallerier og kunstmuseum, med de kulturhistoriske byer Nordby og Sønderho.