Norddalsvej 12, 6710 Esbjerg V

FLOT OG VELHOLDT FAMILIEVILLA I FOVRFELD - MED NYERE TEGLTAG FRA 2009

Beliggende på Norddalsvej i det attraktive Fovrfeld - tæt på indkøb, skole og Krebsestien - sælger vi solid og regulær et-plans rødstensvilla.
Boligareal på 161 kvm., samt en muret garage med et nyere redskabsrum på i alt 48 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1971, fremtræder præsentabel med facader i røde mursten, med trævinduer, mens taget er belagt med et nyere K21 teglsten fra 2009. Garagen er ligeledes opført i røde mursten, mens taget her er built-up. Den 656 kvm. store grund er velplejet og velanlagt, med en bred flisebelagt indkørsel, en præsentabel forhave, samt en rigtig dejlig have, lukket og solvendt, og med en stor solterrasse. Her opleves den ægte gårdhavestemning, hvor familien helt ugeneret, kan nyde "ude-livet" og børneleg.

Indvendig:
Vindfang med klinkegulv. Stor vinkelentré med garderobe, 3 højskabe og gulvtæppe. Pænt gæstetoilet med hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Spisekøkken med ege-elementer og vinylgulv. Stort og rummeligt badeværelse med bruseniché, badekar, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Vinkelstue, naturligt opdelt i en spise- og hyggeafdeling, med flot lysindfald fra store vinduespartier og med gulvtæppe. Dejligt soveværelse med skabsvæg, bordarrangement, og gulvtæppe. To gode børneværelser - med mulighed for et 3. værelse - ved nemt at inddrage vinklen fra stuen. Begge værelser er med faste skabe og gulvtæpper. Bryggers med fast bord, vask og klinkegulv. Herfra adgang til et godt depotrum, med blandt andet husets installationer. Overalt i villaen panel- og udbehandlede rustiklofter.

OPLAGT MULIGHED FOR FAMILIEN, DER SØGER DEN ATTRAKTIVE OG BØRNEVENLIGE BELIGGENHED.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75 454000 - OG BOOK EN FREMVISNING.