Ved Redningsstationen 6, Sønderho, 6720 Fanø

EKSKLUSIVT "FANØHUS" I SØNDERHO

Attraktivt beliggende, omgivet af en fantastisk natur - tæt på stranden og den hyggelige, gamle skipperby Sønderho. På alle måder et ualmindeligt lækkert og gedigent fritidshus, hvor man straks fornemmer den gode stemning. Boligareal på 112 kvm. samt et mindre fritliggende udhus.

Udvendig:
Nyopført i 2002 af den nuværende ejer, der med en fin fornemmelse for kvalitet og smukke detaljer, har skabt de bedste rammer for trivsel og familiefornøjelser. Huset præsenterer sig flot med dobbeltmurede facader i røde mursten, med sprossede termovinduer, samt et harmonisk og elegant stråtag. Det fritliggende udhus er opført i en trækonstruktion og ligeledes med stråtag. Den store naturgrund på 2.544 kvm., er afskærmet med en rigtig fin randbeplantning, der både sikrer læ og privatliv på grunden. Dertil kommer en god, flisebelagt terrasse, hvor man ugeneret kan nyde sommersolen.

Indvendig:
Stueplan:Entré med flot dobbeltdør, opvarmet klinkegulv og trappe til 1. salen. Køkken-alrum med moderne HTH-elementer, granitbordplade samt opvarmet klinkegulv. Alrummet er med plankegulv. Opholdsstue med flot lysindfald, med halvmur til køkkenet, brændeovn, plankegulv, samt dobbelt glasdør med udgang til terrassen. Stort og moderne badeværelse med spa-bad, bruseniche, HTH skabsarrangement, indbygget vaskesøjle, og naturligvis opvarmet klinkegulv. Soveværelse med plankegulv og to højskabe med skydelåger. Overalt i stueplan er der hvide vandskurede vægge, og pæne trælofter med synlige loftsbjælker.
1. sal: Stort repos, eventuelt med plads til to ekstra gæstesenge, med loft til kip og plankegulv. To gode værelser - begge med plankegulv og loft til kip - det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. I alt 6-8 sovepladser, alt efter behov.

SPÆNDENDE FRITIDSHUS I TIP-TOP STAND - MED EN KVALITET OG MATERIALEVALG - SOM VAR DET EN HELÅRSBOLIG.