Om Thomas Valsted

Indehaver med stor ballast fra mange år i den finansielle sektor. Har også arbejdet med forsikring, vurderinger for kreditforeninger, og mere end 15 år i mæglerbranchen.

Om Bent D. Nielsen

Indehaver med en stærk faglig ballast fra den finansielle sektor, og med mere end 25 års erfaring i mæglerbranchen. Underviser på Erhvervs Akadami Sydvest i salg og kommunikation, og i forskellige andre sammenhænge også en efterspurgt foredragsholder.
 

Om Ingrid Iversen

Sekretær med mange års erfaring fra bank og mæglerbranchen, og med en faglig stolthed der er synlig i alle opgaver. Har en helt central plads i Boligland hvor Ingrid med stor viden og mæglerfaglig indsigt er en særdeles kompetent sparringspartner.

Om Per Fæster

Ejendomsmægler og valuar med mange års erfaring fra den finansielle sektor, samt 31 år som selvstændig ejendomsmægler og valuar. Sidder i bestyrelsen i Dansk Ejendomsmæglerforening, Sydjyske kreds.
 

Om Henrik Hassing

Trainee

Om Jeanette Nielsen

Sekretær og blæksprutte der effekttivt styrer sagsekspeditioner fra start til slut.
 

Om Bo Tølle

Indehaver i både Boligland og Agriteam med stor faglig ekspertise indenfor salg af alle typer produktionslandbrug, lystejendomme, jord, skov, samt nedlagte ejendomme.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi er altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Ring til os på 75454000, eller udfyld formularen og vi kontakter dig.

Boligland A/S Varde
Engdraget 20 6800 Varde, Tlf. 75454000  mail adr. info@boligland.com, CVR.NR. 35040323